Gå til indhold

DIA besøger Færøerne

22. marts 2022

DIA besøger Færøerne 30. marts-1. april, hvor vi inviterer til informationsmøde om international adoption. DIA vil først fortælle om at adoptere og der er plads til dialog og spørgsmål. Dernæst fortæller en færøsk familie om deres adoptionshistorie. Der vil blive serveret kaffe og lidt sødt til mødet.  

I forlængelse af informationsmødet bliver der holdt udrejse- og landemøder med adoptanter på venteliste.

DIA skal desuden mødes med Familjufyrisitingin (svarer til det danske Familieretshuset) for at drøfte vores samarbejde i adoptionssager. Torsdag aften er DIA sammen med den færøske interesseorganisation for adoptivforældre og adopterede, Ættleiðingarfelagið, værter for et træf for adoptivforældre og adopterede.

 

Adoption på Færøerne

Færøerne er kendt som et godt land for børn at vokse op i og et godt land at adoptere til. Øgruppen har det højeste antal adopterede børn i verden i forhold til befolkningen. Mellem 1973 og 2020 har DIA formidlet 293 adoptioner på Færøerne. De fleste børn er kommet fra Indien, Sydkorea, Etiopien og Columbia og der er formidlet børn fra i alt 28 forskellige lande til Færøerne. DIA er den eneste organisation, som formidler adoptioner på Færøerne.

 

Informationsmøde

Hvor: Hotel Brandan, Oknarvegur 2, Tórshavn

Hvornår: Onsdag d. 30. marts kl. 17-19

Arrangementet er gratis og åbent for alle, som overvejer at adoptere – og for venner og familie, som er interesserede i at høre mere om processen. Bemærk: Der serveres kaffe og lidt sødt. Af hensyn til planlægningen vil vi gerne opfordre til, at man tilmelder sig mødet her.

Tilmeld dig her

 

Familietræf

Hvor: Hotel Brandan, Oknarvegur 2, Tórshavn

Hvornår: Torsdag d. 31. marts kl. 17-21

Bemærk: Der afholdes generalforsamling i Ættleiðingarfelagið ved samme lejlighed og der serveres aftensmad.

Familietræf På Færøerne 2017